Zonnepanelen Agrarisch

In de agrarische sector worden door diverse omgevingsinvloeden hoge eisen gesteld aan een energie-systeem als zonnepanelen. Daarom is het belangrijk om alle mogelijke risico's te voorspellen en hierop in te spelen door een maatwerk systeem te creëren voor elke individuele situatie met zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan ligging, zandstormen, ammoniak etc.

Wij nemen u de zorg uit handen en realiseren het complete plaatje. Van aanvragen van subsidies(bijvoorbeeld SDE) tot oplevering en nazorg. Ook bieden wij diverse onderhoud- en monitoring diensten om ook na de oplevering een begeleidende functie te verzorgen. Wanneer wij een offerte uitbrengen maken wij tevens een berekening van de totaal te verwachten besparing en niet te vergeten uw terugverdientijd.

 

Veel ervaring bij agrariërs

AG Solar heeft al vele projecten uitgevoerd in deze sector, wij hebben al vele pluimveehouders, akkerbouwers, melkveehouders, fruittelers en varkenshouders voorzien van een prachtig zonnestroom systeem. Dit varieert van 75 tot 3500 panelen. Voor elke situatie is een oplossing te bedenken!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze oplossing voor de agrarische sector?  Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Bel 085 902 0980 of stuur een e-mail naar info@agsolar.nl