Zonnepanelen Klein zakelijk

Voor midden en kleinbedrijf is het plaatsen van zonnepanelen nog altijd een goede investering. En helemaal wanneer uw bedrijf en/of instelling een gunstige ligging en dakoppervlakte heeft. Daarnaast is er voor de categorie 'klein zakelijk' vaak de mogelijkheid om gebruik te maken van subsidie. Hierdoor wordt uw investering in een zonnestroomsysteem nog interessanter!

AG Solar is op de hoogte van alle regelingen en subsidies op het gebied van zonne-energie. Wij helpen u dan ook graag bij het bepalen voor welke regeling(en) u in aanmerking komt, het berekenen van uw fiscaal voordeel en de aanvraag.

Op het gebied van techniek en realisatie nemen wij u de zorg ook volledig uit handen. Verder bieden wij diverse onderhoud- en monitoring diensten aan om ook na de oplevering een begeleidende functie te verzorgen. Wanneer wij een offerte uitbrengen maken wij tevens een berekening van de totaal te verwachten besparing en niet te vergeten uw terugverdientijd.

 

Veel ervaring met mkb bedrijven.

AG Solar heeft al vele projecten uitgevoerd in deze sector, wij hebben al vele diverse mkb bedrijven voorzien van zonnepanelen. Voor elke situatie is een oplossing te bedenken!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze oplossing voor de mkb sector?  Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Bel 085 902 0980 of stuur een e-mail naar info@agsolar.nl